ügyfélszolgálat:
+3670 / 4200 188
telefonos ügyfélszolgálat:
Hétköznap: 9-17 óra
OTP SZÉP kártya

OTP SZÉP kártya szabadidő elfogadóhely: sportbolt, sportruházat és cipő webáruház

Sportbolt, sportruházat és cipő: OTP SZÉP kártya (szabadidő) elfogadóhely és online webáruház. SZÉP kártyás fizetés óriási raktárkészlet - gyors szállítás

Futócipó
Futócipő

Férfi futócipő | Női futócipő
Edzőcipő
Edzőcipő

Férfi edzőcipő | Női edzőcipő
Kosárlabda cipő
Kosárlabda cipő

Férfi kosárlabda cipő | Női kosárlabda cipő
Túracipő
Túracipő

Férfi túracipő | Női túracipő
Baseball sapka
Baseball sapka

Férfi baseball sapka | Női baseball sapka
Gyerek cipő
Gyerek cipő

Férfi cipő | Női cipő
Pulóver
Pulóver

Férfi pulóver | Női pulóver
Sporttáska
Sporttáska

Férfi sporttáska | Női sporttáska
Papucs
Papucs

Férfi papucs | Női papucs
Edző póló
Edző póló

Férfi edző póló | Női edző póló
Melegítő nadrág
Melegítő nadrág

Férfi melegítő nadrág | Női melegítő nadrág
Hátizsák
Hátizsák

Férfi hátizsák | Női hátizsák
 
 

 

Otp Szép kártyás fizetés menete:

 

Szép kártyás fizetés az Otp Direct online fizetési megoldásával történik.

 

Nincs más teendőd, mint vásárlás végénél kiválasztani fizetési módnak a fizetés Otp Szép kártyával lehetőséget, és átirányítunk a fizetési oldalra, ahol kártya adatok megadása után sikeres fizetés esetén, további leveleket fogunk küldeni a csomag indulásáról, és néhány munkanapon belül a Gls futárszolgálat kézbesíti is a kiválasztott terméket.

 

Nézz szét áruházunkban, kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat. 

 

 

Ness-Ker Kft
Ügyfélszolgálat: 70/4200-188

 

 

 

Egy-két érdekes információ Szép kártáyddal kapcsoltban: 

 

 • A SZÉP-kártya egy elektronikus, bankkártyához hasonló utalvány, melyet a munkáltatódtól kaphatsz béren kívüli juttatásként. Elődjét, az Üdülési csekket is biztosan ismerted, amely 2012 végéig volt forgalomban, azóta teljesen átvette helyét és szerepét a Széchenyi Pihenőkártya, melynek kibocsátásának és felhasználásának szabályairól törvény rendelkezik.
 • A SZÉP-kártyát a munkáltatód igényli Neked a kártyát kibocsátó bankok egyikénél. Jelenleg 3 bank bocsát ki SZÉP kártyát: a K&H Bank, az MKB Bank és az OTP Bank. Az, hogy melyik bankkal köt szerződést a munkáltatód, az az ő döntése.
 • A SZÉP-kártyát ingyenesen kapod, fizetni csak a közeli hozzátartozóknak igényelhető társkártyáért, illetve az ellopott, elveszett vagy megrongálódott kártyák pótlásakor kell.
 • A SZÉP-kártyára érkező összegek után a munkáltató adózik, Te teljes egészében felhasználhatod a kártyán lévő pénzt a lejárati időn belül.
 • A SZÉP-kártyádra bármikor utalhat a munkáltatód, rendszeres időközönként, vagy akár jutalomként is. Fontos tudni, hogy a Széchenyi Pihenő Kártyáról készpénzt nem tudsz kivenni! Kizárólag banki kártyaterminálokon, illetve az internetes felületeken fizethetsz vele.
 • Minden SZÉP-kártyán 3 alszámla, köznapi nyelven 3 zseb van: egy szálláshely zseb, egy vendéglátás zseb és egy szabadidő Jogszabály rendelkezik arról, hogy az egyes alszámlákra évente legfeljebb mekkora juttatás érkezhet. Az alszámlák között nem mozgathatók át az összegek, arra a célra kell elkölteni, ahová érkezett.
 • A kormány az 140/2020. (IV. 21.) kormányrendeletben megemelte a SZÉP-kártyára adható béren kívüli juttatás összegét.
 • A jelenlegi jogszabályok szerint a munkáltatók évente legfeljebb 800 ezer forintot juttathatnak a SZÉP-kártyára, ami az alábbiak szerint oszlik el a három alszámlára: a vendéglátás alszámlára évente 265 ezer, a szálláshely alszámlára 400 ezer, a szabadidő alszámlára 135 ezer forint utalható. Azt, hogy Te mekkora juttatásban részesülsz, a munkáltatóddal kötött munkaszerződésed tartalmazza.
 • Általában Te döntheted el, hogy a munkáltatódtól érkező cafeteria juttatás összegét a SZÉP-kártya melyik zsebére kéred. Ezért is érdemes alaposan megismerned, melyik zsebből mire használható fel a pénz.
 • Tudtad, hogy ugyanazon SZÉP-kártyára egyébként egyidejűleg több munkáltató is juttathat támogatásokat?
 • A SZÉP-kártyára érkező juttatás a legfrissebb törvényi módosítások után már nem évül el! Ez nagyon jelentős újdonság a szabályozásban, és azt jelenti, hogy az utalás évét követő második naptári év május 31-éig fel nem használt összegek mostantól nem vesznek el, de havidíjat kell utána fizetni, ami legfeljebb a megmaradt összeg 3 %-a lehet. Erről, mármint az összeg és az utána fizetendő díj mértékéről a lejárat előtt 2 hónappal kapsz tájékoztatást.
 • A SZÉP-kártyának, ahogy egy bankkártyának is, van érvényességi ideje. A banki kibocsátástól számítva minimum 36 hónapig, 3 évig érvényes, – ez a 3 banknál eltérő! -, de ezt követően természetesen kicserélik a kártyádat. Hasznos, ha tudod és figyeled a kártya érvényességét, esetleg jelezheted is ezt a munkáltatódnak. A cserekártyáért sem kell fizetni.
 • Ha munkáltatód 24 hónapon, 2 éven át nem utal semmit a SZÉP-kártyádra, akkor a bank felfüggesztheti a kártyádat, de erről előtte legalább 2 hónappal tájékoztat Téged.
 • SZÉP-kártyád egyenlegét bármikor ellenőrizheted! A kártyát kibocsátó bank weboldalán illetve az Otp Szép kátya applikáción keresztül is lehetőség van lekérdezni a kártya egyenlegét egyedi tranzakciók és forgalmi időszak szerinti bontásban. Természetesen kapsz értesítést akkor is, amikor a munkáltatódtól támogatás érkezik a kártyádra.
 • Fontos, hogy csak a kártyabirtokos (vagy társkártya-birtokos) jelenlétében van mód SZÉP- kártyás fizetésre, tehát nem adhatod csak úgy oda a nevedre szóló SZÉP-kártyát a barátaidnak, gyermekednek, hogy használja már fel a rajta összegyűlt pénzt.
 • Nem mindenhol fogadják el mind a háromféle SZÉP-kártyát, ezért tájékozódj, mielőtt olyan helyen húzod elő a K&H SZÉP-kártyádat, ahol csak MKB SZÉP-kártyát vagy OTP SZÉP-kártyát tudnak elfogadni. Ez ugyanis azon múlik, hogy a szolgáltató melyik kártyakibocsátó bankkal vagy bankokkal áll szerződéses jogviszonyban.
 
Mire és miért is érdemes elkölteni pl az Otp Szép kártya szabadíidő zsebét?
 
 
Talán nem is az a legfontosabb, hogy mire, hanem hogy igenis érdemes elkölteni! A SZÉP-kártyákon lévő lejáró összegek elköltési határidejéhez közeledve gyakran olvashatunk olyan híradásokat, amelyek arról szólnak, hogy még ennyi és ennyi milliárd forint vár felhasználásra addig a bizonyos határidőig, május 31-ig. Bár a 2018. évi rendeletmódosítások után már nem veszik el a pénzed, csak havi díj sújtja majd, mégis érdemes inkább az elköltést választanod, itt a lehetőség,hogy frissítsd ruhatárad, vedd meg az új edző cipődet, vagy ha a futás szerelmese vagy itt az alkalom, hogy beszerezd az új Adidas futócipődet, vagy éppen a az egyre jobban feltörő Under Armour futócipői illetve futó nadrágjai közül is tudsz válogatni. Otp Szép kártya szabaidő zseb elfogadójelyként tudunk segíteni neked.  
 
Bízunk benne,hogy Otp Szép kártya elfogadóhelyként tudunk segíteni a sportolás szerelmeseinek, vagyha csak egy új utcai cipőt szeretnél.
 
 

OTP Szép kártya szabadidő: most sport cipőkre és ruházatra is

A 2020-as év az életünk rengeteg részét átírta, többek között azt, hogy hogyan dolgozunk (mindnyájan megismertük a home office fogalmát, és rengetegen a jellegét is), és hogyan mozogjunk. Nemcsak a különböző korlátozásokra  gondolunk, hanem a sportokra is: egyre inkább háttérbe szorultak a csapatjátékok (ahogy minden közösségi tevékenység is), és ezzel párhuzamosan egyre népszerűbbek lettek az egyéni sportok, mint a futás is.
 
Persze eközben sok minden maradt a régiben: könnyen lehet, hogy felhalmozódott a cafeteria (például Szép [Széchenyi Partner] kártya) egyenlegünk. Jó hírünk van: össze lehet kapcsolni a kellemeset a hasznossal. Cipő, sportcipő, sportruházat kategóriákban böngészhetünk, vásárolhatunk a Szép kártya szabadidő alszámla elfogadóhelyeken.
 
Sőt, a szép kártya cipő vásárlásra úgy is lehetséges, hogy ki sem megyünk otthonról, és az OTP Szép kártyánkat úgy is használhatjuk, mint egy "igazi" bankkártyát. Sőt, a cipők mellett megemlíthetjük, hogy a Szép kártya ruha vásárlás szintén lehetséges. Lássuk, hogyan.
 
A dolog egyáltalán nem bonyolult. Miután lefoglaltuk a megfelelő cipőt, legyen az sportcipő, utcai cipő, stb., előleget küldhetünk Szép kártyánkról. Ezt az előleget az OTP 5 nap után küldi tovább a webáruház részére: fontos megjegyezni, hogy ez a pénz nem jár vissza, úgyhogy akkor indítsuk el az előleg küldését, ha teljesen biztosak vagyunk benne, hogy mit is szeretnénk.
 
Ahhoz, hogy ezt megtehessük, regisztrálnunk kell a OTP Portálon, a Szép kártya résznél. Az Előlegfizetés menüpontra kattintva be kell írnunk az elfogadóhely nevét (A Zs & M Sportruházat esetén ez a Ness-Ker Kft), ezután egy legördülő listából ki tudjuk választani a pontos címet (Ness-Ker Kft.4220, Hajdúböszörmény, Hadházi utca 58).
 
Ezután nagyjából azt kell megtenni, amit a VISA vagy MASTERCARD kártyánkkal szoktunk, amikor beírjuk az adatait, annyi különbséggel, hogy itt mi választjuk ki az adott összeget. Ne feledkezzünk el a megjegyzés mezőről, főleg, ha a szolgáltató kérte, hogy tegyünk megjegyzést. A tranzakció visszaigazolását gyorsan, a Küldés gomb benyomásával el is tudjuk küldeni a szolgáltató részére.
 
A Szép kártya sportbolt esetén is a segítségünkre lehet, nemcsak mozik, belföldi szálláshelyek és más témák esetén. A sportruházat Szép kártya segítségével való fizetése tehát nem bonyolult és sok szempontból ingyen van. Mire is gondolunk pontosan?
 
Nézzük át az alapokat a Szép kártyával kapcsolatban.
 
A Szép kártya egy utalvány, de megjelenésében bankkártyának néz ki. Ezt cafeteria-ként (béren kívüli juttatásként) kaphatjuk a munkáltatónktól. Miért éri ez meg nekik és nekünk? Mert ez jóval alacsonyabb adózási kategóriába esik, mint a munkabér: kvázi az állam támogat bizonyos jellegű pénzköltési formákat. Ilyen most a sportruházat, sportcipők kategóriája is.
 
Jelenleg Szép Kártyát az OTP, a K&H és az MKB bank bocsát ki.
 
A kártyáért nem kell fizetni, nincs számlavezetési díj vagy más rejtett költség, apró betűs rész. Fontos megjegyezni, hogy a kártyán található összegek egy idő után lejárnak: erre gondoltunk, amikor az ingyenes szót használtuk: ahelyett, hogy elveszne a pénzünk, vásárolhatunk rajta valami hasznosat. Bár szerencsére a legújabb törvényi módosítások a pénz elveszését meggátolják, de a második naptári év május végétől havidíj keletkezik az utalványok összegekre.
 
Van egy óriási különbség a Szép kártya és a hagyományos bankkártyák között: Szép kártyáról nem lehet készpénzt felvenni. 2010 óta egy Szép kártyán évente akár 800.000 Ft-nyi összeg is landolhat, ebből a vendéglátás részre 265.000 Ft, a szálláshely részre 400.000 Ft, míg a szabadidő számlára 135.000 Ft érkezhet. Azalábbi cikkben az utóbbi, szabadidő témára tértünk ki.