Facebook
facebook Zs és M
üzlet telefonszáma:
+3620 / 592 1138

telefonos ügyfélszolgálat:
9-17 óra között
OTP SZÉP kártya
Kategóriák
OTP SZÉP

Webáruházunkban - csakúgy mint üzletünkben - már OTP SZÉP kártyával is fizethet.

Fizetés OTP SZÉP kártyával

A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www.otpportalok.hu honlapon. Nem kell mást tennie, mint lefoglalni a szolgáltatást/ terméket az elfogadóhelynél, majd egyeztetni és jelezni, hogy OTP SZÉP kártyával kíván fizetni.

Az előleg összegét az elfogadóhely részére a tranzakciót követő 5 munkanap múlva utaljuk. Ha a kártyabirtokos az elfogadóhely által elvárt időpontig nem jelzi, hogy nem kívánja igénye venni a szolgáltatást, az előleg nem jár vissza. Kérjük, csak akkor utaljon előleget, ha mindenképp igényt tart a termékre! A SZÉP kártyával fizetett összeg, készpénzre nem váltható vissza!

Előlegfizetéshez a kártyabirtokosnak regisztrálnia kell az OTP Portálok honlapon, majd be kell jelentkeznie magánszemélyként.

Ha a kártyabirtokos még nem regisztrált a weboldalon, akkor az alábbi adatok megadásával regisztrálhatja magát.

Ezt követően az OTP SZÉP kártyához kapcsolódó adatokat kell megadni:

Regisztrált kártyabirtokosként történt bejelentkezés után a felhasználónak két lehetősége van az előle fizetés indítására:

 • Közvetlenül a baloldalon található ELŐLEGFIZTÉS menüpontra kattintva, a megfelelő elfogadóhelyet kiválasztva, vagy
 • az Elfogadóhelyek keresése menüpontra kattintva a kívánt elfogadóhely (Zs&M) kiválasztása után az Előlegfizetés gombra kattintva

Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, győződjön meg arról, hogy ténylegesen azt az elfogadóhelyet jelölte meg ahová az összeget fizetni szeretné.

A következőkben a fent leírt mindkét lehetőséget bemutatjuk a megjelenő képernyőképek segítségével.

 • Fizetési lehetőség- a főmenüből
  • Az Előlegfizetés menüpontra kattintva megjelenik az Előlegfizetés ablak, majd beírjuk az elfogadóhely nevét. (Zs&M)

Ezután megjelenik egy elfogadóhelyi lista, amelyből kiválaszthatjuk azt az elfogadóhelyet, amely számára fizetni szeretnénk.

 • Fizetéshez szükséges adatok megadása

Ezt követően az alábbi adatokat szükséges beírni:

 • OTP SZÉP Kártya alszámla; legördülő menüből választható (szabadidő)
 • az átutalni kívánt összeg
 • CVC kód: a kártya hátoldalán az aláírási panel végén lévő 3 számjegy (amennyiben az ön kártyáján még nincs ilyen kód, hagyja üresen a mezőt)
 • megjegyzés (az elfogadóhely által kért megjegyzés,a mely az utalás közleményében kerül feltüntetésre (az ön neve))

FIGYELEM! A „fizetés indítása” gomb megnyomását követően a fizetés azonnal elindul, így azt már nincs lehetőség módosítani!

 • A fizetés visszaigazolása

A ’Fizetés gomb’ megnyomását követően a „Banki tranzakció eredménye” képernyő jön fel, hol visszaigazolást kap a tranzakció eredményéről, továbbá ki tudja nyomtatni az elismervényt a „Bizonylat nyomtatása” gombbal, illetve le tudja menteni, amelyet el tud juttatni az elfogadó hely részére postán vagy e-mailben. (info@zsmsportruhazat.hu)

 • Előlegfizetési lehetőség- az elfogadóhely keresőből

Bejelentkezett regisztrált kártyabirtokosként a bal oldali menüpontok közül az Elfogadóhelyek keresése menüpontra kattintunk, és a keresőprogram segítségével kiválasztjuk az elfogadóhelyet (Zs&M), amely számára fizetni kívánunk. A kiválasztott elfogadóhely dobozának legalsó sorában megjelenik az Előlegfizetés gomb.

Előlegfizetés gomb megnyomás után megjelenik az előlegfizetés ablak, amelyben az elfogadóhely nevénél már kiválasztásra került a kívánt elfogadóhely.

Ezt követően a további teendők teljes mértéjben megegyeznek a  1.2 és 1.3 pontban leírtakkal.