ügyfélszolgálat:
+3670 / 4200 188
telefonos ügyfélszolgálat:
9-17 óra között
OTP SZÉP kártya

OTP SZÉP kártya szabadidő elfogadóhely: sportbolt, sportruházat és cipő webáruház

Sportbolt, sportruházat és cipő: OTP SZÉP kártya (szabadidő) elfogadóhely és online webáruház. SZÉP kártyás fizetés óriási raktárkészlet - gyors szállítás

Futócipó
Futócipő

Férfi futócipő | Női futócipő
Edzőcipő
Edzőcipő

Férfi edzőcipő | Női edzőcipő
Kosárlabda cipő
Kosárlabda cipő

Férfi kosárlabda cipő | Női kosárlabda cipő
Túracipő
Túracipő

Férfi túracipő | Női túracipő
Baseball sapka
Baseball sapka

Férfi baseball sapka | Női baseball sapka
Gyerek cipő
Gyerek cipő

Férfi cipő | Női cipő
Pulóver
Pulóver

Férfi pulóver | Női pulóver
Sporttáska
Sporttáska

Férfi sporttáska | Női sporttáska
Papucs
Papucs

Férfi papucs | Női papucs
Edző póló
Edző póló

Férfi edző póló | Női edző póló
Melegítő nadrág
Melegítő nadrág

Férfi melegítő nadrág | Női melegítő nadrág
Hátizsák
Hátizsák

Férfi hátizsák | Női hátizsák
 
 

SZÉP kártya fizetés menete lépésről lépésre

A kártyabirtokos igény esetén online előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www.otpportalok.hu honlapon. Nem kell mást tennie, mint lefoglalni a szolgáltatást/ terméket az elfogadóhelynél, majd egyeztetni és jelezni, hogy OTP SZÉP kártyával kíván fizetni.
Az előleg összegét az elfogadóhely részére a tranzakciót követő 5 munkanap múlva utaljuk. Ha a kártyabirtokos az elfogadóhely által elvárt időpontig nem jelzi, hogy nem kívánja igénye venni a szolgáltatást, az előleg nem jár vissza. Kérjük, csak akkor utaljon előleget, ha mindenképp igényt tart a termékre! A SZÉP kártyával fizetett összeg, készpénzre nem váltható vissza!
Előlegfizetéshez a kártyabirtokosnak regisztrálnia kell az OTP Portálok honlapon, majd be kell jelentkeznie magánszemélyként.
Ha a kártyabirtokos még nem regisztrált a weboldalon, akkor az alábbi adatok megadásával regisztrálhatja magát.

Ha már van regisztrációja,
Regisztrált kártyabirtokosként történt bejelentkezés után a felhasználónak lehetősége van az előleg fizetés indítására:
Közvetlenül a fő oldalon  található ELŐLEGFIZTÉS  menüpontra kattintva
 

szép kártya 1
 

Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, győződjön meg arról, hogy ténylegesen azt az elfogadóhelyet jelölte meg ahová az összeget fizetni szeretné.

Az Előlegfizetés menüpontra kattintva megjelenik az Előlegfizetés ablak, majd beírjuk az elfogadóhely nevét. (Ness-Ker Kft)
 

szép kártya 2
 

Ezután lentebb görgetve,megjelenik egy elfogadóhelyi lista, amelyből kiválaszthatjuk azt az elfogadóhelyet, ahova számára fizetni szeretnénk.
(Ness-Ker Kft.4220, Hajdúböszörmény, Hadházi utca 58)


szép kártya 3
 

Ezt követően az alábbi adatokat szükséges beírni:

OTP SZÉP Kártya alszámla; legördülő menüből választható (szabadidő)
az átutalni kívánt összeg
CVC kód: a kártya hátoldalán az aláírási panel végén lévő 3 számjegy (amennyiben az ön kártyáján még nincs ilyen kód, hagyja üresen a mezőt)
megjegyzés (az elfogadóhely által kért megjegyzés,a mely az utalás közleményében kerül feltüntetésre (az ön neve))


szép kártya 4
 

FIGYELEM! A „fizetés indítása” gomb megnyomását követően a fizetés azonnal elindul, így azt már nincs lehetőség módosítani!

A fizetés visszaigazolása
A ’Fizetés gomb’ megnyomását követően a „Banki tranzakció eredménye” képernyő jön fel, hol visszaigazolást kap a tranzakció eredményéről, továbbá ki tudja nyomtatni az elismervényt a „Nyomtatás” gombbal, illetve le tudja menteni, illetve a "Küldés" gomb megnyomásával a rendszer automatikusan elküldi az elfogadóhely részére a bizonylatot.

Amennyiben kérdése van kérjük keresse ügyfélszolgátunkat:

Ness-Ker Kft
Ügyfélszolgálat: 70/4200-188

 

 

 

Egy-két érdekes információ Szép kártáyddal kapcsoltban: 

 

 • A SZÉP-kártya egy elektronikus, bankkártyához hasonló utalvány, melyet a munkáltatódtól kaphatsz béren kívüli juttatásként. Elődjét, az Üdülési csekket is biztosan ismerted, amely 2012 végéig volt forgalomban, azóta teljesen átvette helyét és szerepét a Széchenyi Pihenőkártya, melynek kibocsátásának és felhasználásának szabályairól törvény rendelkezik.
 • A SZÉP-kártyát a munkáltatód igényli Neked a kártyát kibocsátó bankok egyikénél. Jelenleg 3 bank bocsát ki SZÉP kártyát: a K&H Bank, az MKB Bank és az OTP Bank. Az, hogy melyik bankkal köt szerződést a munkáltatód, az az ő döntése.
 • A SZÉP-kártyát ingyenesen kapod, fizetni csak a közeli hozzátartozóknak igényelhető társkártyáért, illetve az ellopott, elveszett vagy megrongálódott kártyák pótlásakor kell.
 • A SZÉP-kártyára érkező összegek után a munkáltató adózik, Te teljes egészében felhasználhatod a kártyán lévő pénzt a lejárati időn belül.
 • A SZÉP-kártyádra bármikor utalhat a munkáltatód, rendszeres időközönként, vagy akár jutalomként is. Fontos tudni, hogy a Széchenyi Pihenő Kártyáról készpénzt nem tudsz kivenni! Kizárólag banki kártyaterminálokon, illetve az internetes felületeken fizethetsz vele.
 • Minden SZÉP-kártyán 3 alszámla, köznapi nyelven 3 zseb van: egy szálláshely zseb, egy vendéglátás zseb és egy szabadidő Jogszabály rendelkezik arról, hogy az egyes alszámlákra évente legfeljebb mekkora juttatás érkezhet. Az alszámlák között nem mozgathatók át az összegek, arra a célra kell elkölteni, ahová érkezett.
 • A kormány az 140/2020. (IV. 21.) kormányrendeletben megemelte a SZÉP-kártyára adható béren kívüli juttatás összegét.
 • A jelenlegi jogszabályok szerint a munkáltatók évente legfeljebb 800 ezer forintot juttathatnak a SZÉP-kártyára, ami az alábbiak szerint oszlik el a három alszámlára: a vendéglátás alszámlára évente 265 ezer, a szálláshely alszámlára 400 ezer, a szabadidő alszámlára 135 ezer forint utalható. Azt, hogy Te mekkora juttatásban részesülsz, a munkáltatóddal kötött munkaszerződésed tartalmazza.
 • Általában Te döntheted el, hogy a munkáltatódtól érkező cafeteria juttatás összegét a SZÉP-kártya melyik zsebére kéred. Ezért is érdemes alaposan megismerned, melyik zsebből mire használható fel a pénz.
 • Tudtad, hogy ugyanazon SZÉP-kártyára egyébként egyidejűleg több munkáltató is juttathat támogatásokat?
 • A SZÉP-kártyára érkező juttatás a legfrissebb törvényi módosítások után már nem évül el! Ez nagyon jelentős újdonság a szabályozásban, és azt jelenti, hogy az utalás évét követő második naptári év május 31-éig fel nem használt összegek mostantól nem vesznek el, de havidíjat kell utána fizetni, ami legfeljebb a megmaradt összeg 3 %-a lehet. Erről, mármint az összeg és az utána fizetendő díj mértékéről a lejárat előtt 2 hónappal kapsz tájékoztatást.
 • A SZÉP-kártyának, ahogy egy bankkártyának is, van érvényességi ideje. A banki kibocsátástól számítva minimum 36 hónapig, 3 évig érvényes, – ez a 3 banknál eltérő! -, de ezt követően természetesen kicserélik a kártyádat. Hasznos, ha tudod és figyeled a kártya érvényességét, esetleg jelezheted is ezt a munkáltatódnak. A cserekártyáért sem kell fizetni.
 • Ha munkáltatód 24 hónapon, 2 éven át nem utal semmit a SZÉP-kártyádra, akkor a bank felfüggesztheti a kártyádat, de erről előtte legalább 2 hónappal tájékoztat Téged.
 • SZÉP-kártyád egyenlegét bármikor ellenőrizheted! A kártyát kibocsátó bank weboldalán illetve az Otp Szép kátya applikáción keresztül is lehetőség van lekérdezni a kártya egyenlegét egyedi tranzakciók és forgalmi időszak szerinti bontásban. Természetesen kapsz értesítést akkor is, amikor a munkáltatódtól támogatás érkezik a kártyádra.
 • Fontos, hogy csak a kártyabirtokos (vagy társkártya-birtokos) jelenlétében van mód SZÉP- kártyás fizetésre, tehát nem adhatod csak úgy oda a nevedre szóló SZÉP-kártyát a barátaidnak, gyermekednek, hogy használja már fel a rajta összegyűlt pénzt.
 • Nem mindenhol fogadják el mind a háromféle SZÉP-kártyát, ezért tájékozódj, mielőtt olyan helyen húzod elő a K&H SZÉP-kártyádat, ahol csak MKB SZÉP-kártyát vagy OTP SZÉP-kártyát tudnak elfogadni. Ez ugyanis azon múlik, hogy a szolgáltató melyik kártyakibocsátó bankkal vagy bankokkal áll szerződéses jogviszonyban.
 
Mire és miért is érdemes elkölteni pl az Otp Szép kártya szabadíidő zsebét?
 
 
Talán nem is az a legfontosabb, hogy mire, hanem hogy igenis érdemes elkölteni! A SZÉP-kártyákon lévő lejáró összegek elköltési határidejéhez közeledve gyakran olvashatunk olyan híradásokat, amelyek arról szólnak, hogy még ennyi és ennyi milliárd forint vár felhasználásra addig a bizonyos határidőig, május 31-ig. Bár a 2018. évi rendeletmódosítások után már nem veszik el a pénzed, csak havi díj sújtja majd, mégis érdemes inkább az elköltést választanod, itt a lehetőség,hogy frissítsd ruhatárad, vedd meg az új edző cipődet, vagy ha a futás szerelmese vagy itt az alkalom, hogy beszerezd az új Adidas futócipődet, vagy éppen a az egyre jobban feltörő Under Armour futócipői illetve futó nadrágjai közül is tudsz válogatni. Otp Szép kártya szabaidő zseb elfogadójelyként tudunk segíteni neked.  
 
Bízunk benne,hogy Otp Szép kártya elfogadóhelyként tudunk segíteni a sportolás szerelmeseinek, vagyha csak egy új utcai cipőt szeretnél.
 
 

OTP Szép kártya szabadidő: most sport cipőkre és ruházatra is

A 2020-as év az életünk rengeteg részét átírta, többek között azt, hogy hogyan dolgozunk (mindnyájan megismertük a home office fogalmát, és rengetegen a jellegét is), és hogyan mozogjunk. Nemcsak a különböző korlátozásokra  gondolunk, hanem a sportokra is: egyre inkább háttérbe szorultak a csapatjátékok (ahogy minden közösségi tevékenység is), és ezzel párhuzamosan egyre népszerűbbek lettek az egyéni sportok, mint a futás is.
 
Persze eközben sok minden maradt a régiben: könnyen lehet, hogy felhalmozódott a cafeteria (például Szép [Széchenyi Partner] kártya) egyenlegünk. Jó hírünk van: össze lehet kapcsolni a kellemeset a hasznossal. Cipő, sportcipő, sportruházat kategóriákban böngészhetünk, vásárolhatunk a Szép kártya szabadidő alszámla elfogadóhelyeken.
 
Sőt, a szép kártya cipő vásárlásra úgy is lehetséges, hogy ki sem megyünk otthonról, és az OTP Szép kártyánkat úgy is használhatjuk, mint egy "igazi" bankkártyát. Sőt, a cipők mellett megemlíthetjük, hogy a Szép kártya ruha vásárlás szintén lehetséges. Lássuk, hogyan.
 
A dolog egyáltalán nem bonyolult. Miután lefoglaltuk a megfelelő cipőt, legyen az sportcipő, utcai cipő, stb., előleget küldhetünk Szép kártyánkról. Ezt az előleget az OTP 5 nap után küldi tovább a webáruház részére: fontos megjegyezni, hogy ez a pénz nem jár vissza, úgyhogy akkor indítsuk el az előleg küldését, ha teljesen biztosak vagyunk benne, hogy mit is szeretnénk.
 
Ahhoz, hogy ezt megtehessük, regisztrálnunk kell a OTP Portálon, a Szép kártya résznél. Az Előlegfizetés menüpontra kattintva be kell írnunk az elfogadóhely nevét (A Zs & M Sportruházat esetén ez a Ness-Ker Kft), ezután egy legördülő listából ki tudjuk választani a pontos címet (Ness-Ker Kft.4220, Hajdúböszörmény, Hadházi utca 58).
 
Ezután nagyjából azt kell megtenni, amit a VISA vagy MASTERCARD kártyánkkal szoktunk, amikor beírjuk az adatait, annyi különbséggel, hogy itt mi választjuk ki az adott összeget. Ne feledkezzünk el a megjegyzés mezőről, főleg, ha a szolgáltató kérte, hogy tegyünk megjegyzést. A tranzakció visszaigazolását gyorsan, a Küldés gomb benyomásával el is tudjuk küldeni a szolgáltató részére.
 
A Szép kártya sportbolt esetén is a segítségünkre lehet, nemcsak mozik, belföldi szálláshelyek és más témák esetén. A sportruházat Szép kártya segítségével való fizetése tehát nem bonyolult és sok szempontból ingyen van. Mire is gondolunk pontosan?
 
Nézzük át az alapokat a Szép kártyával kapcsolatban.
 
A Szép kártya egy utalvány, de megjelenésében bankkártyának néz ki. Ezt cafeteria-ként (béren kívüli juttatásként) kaphatjuk a munkáltatónktól. Miért éri ez meg nekik és nekünk? Mert ez jóval alacsonyabb adózási kategóriába esik, mint a munkabér: kvázi az állam támogat bizonyos jellegű pénzköltési formákat. Ilyen most a sportruházat, sportcipők kategóriája is.
 
Jelenleg Szép Kártyát az OTP, a K&H és az MKB bank bocsát ki.
 
A kártyáért nem kell fizetni, nincs számlavezetési díj vagy más rejtett költség, apró betűs rész. Fontos megjegyezni, hogy a kártyán található összegek egy idő után lejárnak: erre gondoltunk, amikor az ingyenes szót használtuk: ahelyett, hogy elveszne a pénzünk, vásárolhatunk rajta valami hasznosat. Bár szerencsére a legújabb törvényi módosítások a pénz elveszését meggátolják, de a második naptári év május végétől havidíj keletkezik az utalványok összegekre.
 
Van egy óriási különbség a Szép kártya és a hagyományos bankkártyák között: Szép kártyáról nem lehet készpénzt felvenni. 2010 óta egy Szép kártyán évente akár 800.000 Ft-nyi összeg is landolhat, ebből a vendéglátás részre 265.000 Ft, a szálláshely részre 400.000 Ft, míg a szabadidő számlára 135.000 Ft érkezhet. Azalábbi cikkben az utóbbi, szabadidő témára tértünk ki.