ügyfélszolgálat:
+3670 / 4200 188
telefonos ügyfélszolgálat:
Hétköznap: 9-17 óra
Blog bejegyzések

Az ugrálókötél hatása: Fogyaszt? Izmosít? Mire jó?

Az ugrálókötél hatása: Fogyaszt? Izmosít? Mire jó?

A mai felnőttek nagy része – főleg a lányok – gyerekként órákat töltöttek azzal, hogy ugrálókötéllel a kezükben szórakoztak. Na de gondolt bárki arra, hogy micsoda testépítési gyakorlatok rejlenek ebben a játékban? Nem hinnénk, pedig az ugrálókötél egy sportszer, ami megfelelő használat mellett igen is segítheti a megálmodott testalkat elérését. Nézzük meg, a test mely részeire van hatással az ugrókötelezés és mi az, amire vigyázni kell a használata közben! 


edzésTovább olvasok

Olcsó okosóra teszt: Pénzkidobás, vagy megéri?

Olcsó okosóra teszt: Pénzkidobás, vagy megéri?

Okos telefon, okos lámpa, okos vízforraló (!?), okos óra…ma már kis túlzással mindenből találunk „SMART” verziót, még egy kulacsból is, ezek a kütyük pedig brutálisan képesek magukkal rántani az embert.
Mai cikkünkben az olcsóbb okosórákat vesszük górcső alá és beszélünk egy kicsit arról, mennyire éri meg (vagy éppen nem éri meg) ezeket megvásárolni. 


okosóraTovább olvasok

Mi kell a túrázáshoz? Ezekre MINDIG gondolj!

Mi kell a túrázáshoz? Ezekre MINDIG gondolj!

A nyár már csak egy karnyújtásnyira van tőlünk, ez pedig nem csak azt jelenti, hogy kezdődik a szúnyogvadászat és a totális hősokk, hanem hogy indul a várva várt túraszezon is.
Na de mi kell a túrázáshoz? 
Kezdő természetjáróként ez sokakban felmerül, úgyhogy most hoztunk Nektek pár tippet! A következő felszerelésekre mindig gondolj, mivel ezek nem csak a jó szórakozáshoz, hanem a biztonságodhoz is elengedhetetlenek!


túrázásTovább olvasok

Miért nincs izomlázam? Nem is hat a sport?

Miért nincs izomlázam? Nem is hat a sport?

Hiába sportolsz, mostanában nincsen izomlázad?

Nem tudod, hogy ez most jó-e, vagy rossz?
Nézzük meg!
Ebbe a cikkbe is megpróbáltunk belevinni egy kis személyes tapasztalatot, hogy ne csak száraz tényeket láss! Ha érdekel, mennyire fontos az izomláz egy-egy edzés után, akkor tarts velünk!


izomlázTovább olvasok

A softshell jelentése: Mi olyan különleges benne?

A softshell jelentése: Mi olyan különleges benne?

Találkoztál már a „softshell” kifejezéssel?

Tuti, hogy igen.
Na de azt is tudtad, hogy ez valójában mit takar, vagy csak az jutott eszedbe, hogy „oké, biztos jó”? Gyanítjuk, hogy a második opció az igaz, így összeszedtük a softshell anyag legfontosabb tudnivalóit. Hogy tudd, mikor érdemes ezt választanod és mikor nem. Tarts velünk egy kis anyag-kalandra!


softshelTovább olvasok

A séta jótékony hatása: Kipróbáltuk, működik!

A séta jótékony hatása: Kipróbáltuk, működik!

Amikor azon gondolkozol, hogyan tartsd be az újévi fogadalmadat

nevezetesen azt, hogy idén most már TÉNYLEG formába hozod magad – akkor szinte biztos, hogy a napi sétálgatás nem lesz az első ötleteid között. Miért? Mert nem jár több liter izzadtsággal, ergo nem is működik. Ha Te is így gondolod, akkor majd most meggyőzünk az ellenkezőjéről, hiszen Mi magunk teszteltük a módszer hatékonyságát. 


TippekTovább olvasok

Milyen a jó túracipő? Mire figyelj?

Milyen a jó túracipő? Mire figyelj?

Túracipőt vásárolni (főleg jó túracipőt) nem olyan könnyű...

de ha pár apróságra odafigyelsz a kiválasztásnál, az már fél siker. A „puding próbája az evés”, a túracipő próbája pedig a túra – a lényeg így is, úgy is csak a gyakorlatban fog kiderülni, de a következő pár percben megnézünk néhány szempontot, ami alapján Te is könnyebben dönthetsz. Ha mostanában szeretnél túracipőt vásárolni a nyári kirándulásokhoz, tarts velünk!


TúrázásTovább olvasok

Melegítő szett a divat élén

Melegítő szett a divat élén

Gondoltad volna valaha, hogy a bemelegítők az új trend?

A klasszikus értelemben vett “bemelegítők” ideje lejárt, és elérkezett a szinte mindenhová felvehető melegítő szettek kora. Az efféle extra kényelmes viseletek meghódították az utcákat, belopták magukat a munkanapok sűrűjébe és jobbnál jobb outfit-ek elemeiként jelennek meg. Immáron nemcsak az edzőtermek és az otthoni “játszós ruhák” jutnak róluk eszünkbe.


melegítőTovább olvasok